MInek elégednél meg ÁTMENETI MEGOLDÁSOKKAL, amikor részt vehetsz egy NEMI ÉLETEDET MEGVÁLTOZTATÓ 30 napos kihívásban is?

A részleges impotencia véglegessé
válhat akár 40 évesen is!

 

Addig halogatod, míg úgy járhatsz, mint azok, akik fórumokon panaszkodnak arról, hogy 6-48 hónapja nincs merevedésük! Nézd meg a videóm, ahol 2 konkrét esetet mutatok be egy pszichológusoknak tartott konferencián. Valódi problémákkal és valós, hatékony eredményekkel bizonyítottam a módszerem sikerességét.

Már több mint 800 elégedett ügyfél

Amit a merevedési zavarról elhallgatnak

A merevedési zavar eleinte csak néha jelentkezik, aztán egyre gyakrabban. A pirulák csak súlyosbítják a részleges impotenciát, pszichés függőséget kialakítva. Szomorú tapasztalat, hogy hiába van hajnali merevedés, ha aktus előtt vagy alatt csütörtököt mondasz.

Férfiasság elvesztése

A pirula csak átmenetileg segített, injekcióra, műtétre nem akarsz menni. A helyzet egyre elkeserítőbb. Más megoldás híján inkább kerülöd a nőket. Ha van párod, egyre gyakoribb  a hangos veszekedés, nem néz már fel rád, nem tisztel többé.

Tartós merevedést akarsz pirula nélkül?

Milyen hasznos lenne egy olyan megoldás, melyben mankó nélkül tudnál szexelni! Valami, aminek nincsenek káros mellékhatásai, és nemcsak 1 óra erejéig kezeli a merevedési zavarod. Valami, amit otthon, egyedül alkalmazhatsz, és nem kell orvosok, szexuálterapeuták előtt szégyenkezned. Sajnos ilyen megoldás ezidáig nem létezett.

Miért nem működött eddig?

A férfiak általában félnek az orvostól, szexuálterapeutához szégyellnek elmenni. Inkább tablettákat szednek, de a tabletta se hat egy idő után. Más nőknél próbálkoznak, de senkinél se áll fel. Már nem érzik magukat férfinak.

Ha elhanyagolod a merevedési zavarod...

Ha nem lesz merev a péniszed magától vagy legalább kézi izgatás esetén; ha csak félig tudod felállítani; ha nincs erekciód pornó nélkül; már elindultál az impotencia biztos lejtőjén. Ha lelankadsz egy-egy aktus vagy akár maszturbáció során, biztos, hogy részleges impotenciád van.

Egészséges férfi képes legalább egy órán át mereven kitartani. Ha nincsenek szervi okok a háttérben, a háttér lelki eredetű, illetve sok esetben agyi. Egyes statisztikák szerint a merevedési zavar oka az esetek 95%-ában nem szervi eredetű. Csak 5% - a szervi. Ha az urológus mindent rendben talált, mit teszel? Aki nem képes irányítani a péniszét, annak az agyműködésével is gond van. Itt az idő, hogy szembenézz a keserű igazsággal. Ha most nem foglalkozol a hímvessződdel, később az se fog veled. Most cselekedj, amíg nem késő.

A NEM MEGFELELŐ SZAKEMBER ILL. A PIRULA ELVESZTEGETETT IDŐ, PÉNZ, ENERGIA

Ha tablettával közösülsz, nem a valódi problémát, hanem csak a tünetet kezeled, tehát feleslegesen költesz és még bele is halhatsz. Tudok olyan férfiről, aki lebénult a potencianövelő szertől.

 

Arról már a szexuálterapeuta képzés alatt tanultunk, hogy a hagyományos megoldások, az orvosságok nem működnek. Mégis sokan túl hosszú időn át rombolták kapszulákkal az egészségüket, mire rájöttek, hogy a tabletta csupán “száraz merevedést” stimulál. Azaz a pénisz csupán addig áll fel, amíg hüvelybe nem vezetik. A vaginában ugyanúgy lelankad a hímvessző mint tabletta beszedés előtt. Fájdalmas volt sok orvosságszedő - időközben gyógyszerfüggővé vált férfi számára ez a tapasztalás.

 

Hasonló a helyzet injekció esetén.

A beültetés csak 80 év fölött, általánosan rossz egészségi állapotban lehet opció.

Ha csak orvosokhoz jársz, mekkora az esélye, hogy azt mondják: Inkább menj szexológushoz? Nulla. Nekik nem érdekük, hogy rendbejöjj, mert akkor nem mész többé vizsgálatra, nem veszed többé a költséges kapszulákat. Közben a drága időd kifolyik a kezed közül.

EZ VÁR RÁD, HA NEM FOGLALKOZOL A PROBLÉMÁDDAL

Az elhanyagolt merevedési zavar idővel véglegessé válik és visszafordíthatatlan lesz az impotencia. Mit értek elhanyagolt merevedési zavar alatt? Amit tünetnek vesznek és tüneti kezelést adnak rá, azaz ellenszerrel kezelnek. Ez ugyanis nem oldja meg az alapproblémát, hanem ellenkezőleg: súlyosbítja az eredeti problémát. Lehet tőle infarktust kapni, de még előtte gyógyszerfüggőség alakul ki: már csak orvossággal megy a közösülés.

Már több mint 800 elégedett ügyfél

Bemutatom, milyen megoldásra és titokra bukkantam...

>MIÉRT KÜLDETÉSEM A MEREVEDÉSI ZAVAR RENDBETÉTELE?

 

 1.  Egyre kevesebb a férfi- eltűntek a férfiak. Ezt gyakran hallani. Amikor egy férfi megszűnik férfi lenni a hétköznapokban, akkor a potenciával is gond lesz előbb-utóbb. Logikus, nem?
  Férfiasság = Potencia. Ez mint egy spirál, húzza lefelé, hisz a megszerzett merevedési zavar miatt a szingli pasi kivonja magát a húspiacról, nem csajozik többé. Ha pedig párkapcsolatban él, elbarikádozza magát a nőtől. A nő hiába vágyakozik párja után, ha pasija inkább a számítógépet nyomkodja - aki valójában a teljesítés, a szex elől menekül.
   
 2. Egyre kevesebb az elérhető, teljesíteni tudó férfi, ami miatt a nők egyre kiállhatatlanabbak lesznek - főleg a többi nővel szemben. Ez már mindannyiunk életére hatással van. Társadalmi szinten bosszantó. Meséljek a nők kegyetlenségéről? Inkább nem...
   
 3. Ha pedig párkapcsolatban nem teljesít egy férfi, nem kívánja a nőt, az a női egót összetöri, és nőgyógyászati rákbetegséget, halált okoz. A logikai összefüggést levezettem az "Így kezeld a pornófüggőséget" c. könyvemben. Sajnos ebben a témakörben is van személyes tapasztalatom, tragédiám :-(
   

 

Küldetésem, hogy felemeljem a hanyatló férfiakat!Tisztelem a férfi nemet. Ne tűnjetek el!

Sokáig azt hittem, csak a szexuális párterápia segíthet rajtuk. Ebből kiábrándultam, amikor észrevettem, a párok többsége nem képes őszintén kommunikálni, megnyílni partnere felé.

 

Ezután kizárólag egyéni szexuálterápiával foglalkoztam, amely kiemelkedő hatékonyságú lett. Igaz, bővítenem kellett az eredeti repertoáron, de ahogy egyre több módszert vetettem be, annál több lett a pozitív visszajelzés.

Rengeteg hálatelt kliensem áldotta a napot, amikor hozzám fordult. 2018. óta emiatt komoly túljelentkezés alakult ki nálam. Ekkor határoztam el, hogy anyagokat fogok kiadni, amelyek kiváltják a szexuálterápiát. Így azok is részesülnek hatékony segítségben, akik nem jutnak be hozzám. Már az első publikált anyagom után is érkeztek visszajelzések, hogy önmagában az elég volt.


Próbáld ki a Tartós Merevedés Pirula Nélkül 30 Napos Potencia Program PoP©-ot most!

> Pasiból-Férfit 30 Napos Potencia Program PoP 

egy online program, melyben tudsz önállóan, saját ütemedben haladni, de megkapod hozzá a szükséges ösztönzést, motivációt. Minden nap izgalmas felfedezés lesz számodra.

 

Meg fogsz lepődni, sőt, helyenként sokkolódni fogsz a máshol sosem hallott információkon! Már a tudatosítás önmagában is segít eloszlani felesleges aggályokat, tévhiteket, amit kiegészít a sok gyakorlat. Ahogy egyre többet dolgozol a potenciádon, annál inkább fogod élvezni a folyamatot. Úgy teszel a testi-lelki fejlődésedért, hogy egy idő után már nem is gondolsz a merevedési zavarra. A teljesítménykényszerből adódó szorongás elkerül.

Próbáld ki most!

> A FELFEDEZÉSEM 

A potenciazavar rendkívül összetett és szerteágazó jelenség, amin az orvosság nem segít, csak ront.

Ehelyett több oldalról érdemes megközelíteni:

 

 • nőismeret fejlesztése, olvasás a jelekben
 • tesztoszteronszint emelése 
 • férfias viselkedés elsajátítása
 • neurobiológiai újrahuzalozás
 • életmódbeli változtatás
 • kudarcmenedzsment
 • nőktől beszerzett traumák feloldása
 • gátlások feloldása
 • önbizalom növelés
 • önelemzés, önterápia, önsegítő szexuálterápia, lelki-szellemi önfejlesztés, tudatosítás, sikeres esetek elemzése

Próbáld ki most!

Már több mint 800 elégedett ügyfél

Így született meg a PoP©

Sok férfi azzal áltatja magát, hogy a merevedési zavara magától rendbejön, ha talál alkalmas partnert.
Amikor ez nem sikerül, más típusú nővel próbálkozik.
Akivel szintén kudarcot vall...

Szexuálterapeutaként komoly oktatást kaptunk a merevedési zavar kezelésére. Az utolsó fél évben mást se csináltunk, mint a kapott elméletet gyakoroltuk szituációs helyzetekkel. Amikor azonban elkezdtem a szexológiai praxist, azt tapasztaltam, hogy a megszerzett tudásanyag önmagában nem lenne elegendő a hatékony problémamegoldáshoz, így kiegészítettem máshol tanult különleges módszerekkel.

 

Ez bevált. Szívmelengető volt tapasztalni, hogy az első két évben minden kliensem hihetetlen gyorsan rendbejött. A Föld fölött lebegtem a tengersok csodával határos eredménytől és pozitív visszajelzéstől. Bár sok kollégám elhagyta a pályát, én elhatároztam, hogy még nyugdíjasként is dolgozni fogok, annyira feltölt a hatni tudás érzete. Kiskoromtól fogva akkor éreztem a legnagyobb örömet, ha másokon segíteni tudtam. Azt hittem, mindenkit meg tudok gyógyítani.

 

Nagyot tévedtem. A 3. évtől kezdtek záporozni hozzám a kifejezetten nehéz esetek: ahol a merevedési zavart már nem lehetett a korábban alkalmazott technikáimmal megoldani.

 

Így hozzátanultam tantrikus gyakorlatokat és ezeket továbbadtam. Ez sem segített mindenkin, így kiegészítettem az eddigieket egy listával, hogy mit kötelező bevinni az étrendbe és mit ajánlott elhagyni belőle. Mivel ez sem vált be mindenkinél, elkezdtem az agyműködést tanulmányozni. Rájöttem, hogy újra kell huzalozni a részleges impotenciában és társult szexuális zavarokban szenvedők agyát, ezért összeállítottam egy neurobiológiai gyakorlatsort. Ez lett az, ami végül mindenkin, aki végigcsinálta, segített.

Akik közülük eljöttek hozzám, elmondták, mennyire sajnálják, hogy annyi időn át vakon bíztak az ellenszerekben, ahelyett, hogy rögtön belekezdtek volna a szexuálterápiába. Ez visszaadta az önmagukba vetett hitet, és magukat többé nem mankóval szexelő nyomoréknak látták. Újra igazi férfinak érezték magukat!

Somorjai Martina Szexológus

Somorjai Martina

2015 óta praktizáló szexológus vagyok, kizárólag ezzel foglalkozom, főállásban. A szexológia iránti szenvedélyem kimeríthetetlen, folyamatosan újítok, újabb és újabb ötletekkel rukkolok elő. Célom a gyors és effektív segítségnyújtás, magas szintű problémamegoldás, ügyfélelégedettség elérése volt mindig is. Mindig is újító, úttörő, forradalmár szemléletem volt. 

Magas szintű hatékonyságomnak és azonnali gyökérok-megtalálási képességemnek köszönhetően 2018. óta több hónapos várólistával dolgozom. Fájt, hogy emiatt nem tudtam már mindenkit fogadni, ezért komoly áldozatot vállaltam be: nem sajnálva időt, pénzt, energiát kiadtam két önsegítő szexológiai könyvet, hogy azok is rendbe jöhessenek, akik nem jutnak be hozzám. Elsőként jöttem rá a pornófüggőség kezelésének know-how-jára, amely azért lényeges, mert a pornó minden függőnek tönkreteszi a potenciáját!
Könyveim:

Így kezeld a pornófüggőséget (2020)

35+27 péniszizgató fortély (2020)

Somorjai Martina https://legyenjobbaszex.hu/
SZEXOLÓGUS, MEREVEDÉS SZAKÉRTŐ

Már több mint 800 elégedett ügyfél

Képzeld el,
milyen lenne az életed, ha beneveznél a 30 napos Tartós Merevedés Pirula Nélkül Potencia Program©-ba

 • Képes lennél irányítaní a péniszed
 • Magabiztosan, oldottan, lazán vágnál bele a szexbe
 • Felszabadultan élveznéd a szexuális örömöket
 • Partnered elégedett lenne veled
 • Férfiasnak éreznéd magad
 • Pozitív lenne a kisugárzásod, ami vonzóvá tenne ismerkedés
 • Egészségesebb lennél
 • A nőd újra tisztelne
 • Végre harmóniában, nyugalomban élnél pároddal
 • Olyan szexuális ismeretekre tennél szert, amit mások nem tudnak
 • Szexuális intelligenciád magasabb lenne az átlagnál
 • Problémameoldóképességed hatalmasat nőne
 • A PoP Potencia Program©-ban megtanult technikákat az élet egyéb területén jelentkező problémák megoldására is tudnd alkalmazni
 • A PoP©-pal egyéb lelki gondjaid is rendeződhetnek
 • A PoP©-pal önállóbbá, felelősségteljesebbé válsz
 • Emelkedni fog a tesztoszteron szinted, így ha csak ez volt az akadálya, már képes leszel gyermeket nemzeni
 • Megszabadulsz szexuális tévhitektől, téves és káros berögződésektől
 • Anélkül jössz rendbe, hogy meg kellene nyílnod egy szexológus vagy pszichológus  előtt
 • Le tudsz jönni a merevedési zavart okozó függőségeidtől 
 • Végre szabad lehetsz!
 • Teljes életet élhetsz

Ilyen lesz egy napod a PoP Potencia Program© után

Hajnali merevedésre ébredsz. Érzed, hogy a farkad kőkemény. Hozzádörgölöd ágyékod a párodhoz, aki elkezd mocorogni. Pucsítva jelzi, hogy jöhetsz. Szépen lassan betolod álló farkadat forró hüvelyébe. Lezavartok egy gyors menetet. Látod az arcán a gyönyört, érzed a testén a  szétáradó remegést. Jóleső érzéssel indítod a napod. Mosollyal az arcodon mész munkába, mintha a vállad is szélesebb lenne, testtartásod is egyenesebb é magasabbnak érzed magad. Egész nap cinkos örömöt érzel. Többször is feláll a péniszed, ahogy eszedbe jutnak a reggeli események. Magabiztosan lépsz fel kollégáid előtt. Jókedved másokra is üdítően hat. A stresszes munkafeladatokat nyugodtan és könnyedén elvégzed.. Délben kapsz egy üzenetet a párodtól, melyben áradozik a kemény farkadról. Majd szétdurransz, alig várod, hogy hazaérj. Izgatottan indulsz haza, már útközben érzed az erekciód. A párod röpül feléd, szinte táncot jár örömében, hogy meglát. Bementek a szobába és lassan, gyengéden, önfeledten szeretkeztek egy teljes órán át. Még sose voltál ilyen boldog és őt sem láttad még ilyen elégedettnek.
 

Próbáld ki a PoP Potencia Programot most!

Már több mint 800 elégedett ügyfél

©

30 napos kihívás a férfierő visszaszerzésére.
Ez egy egyedülálló újítás a szexológiában:
egy online oktatás letölthető videókkal, hanganyaggal és írással, könyvekkel, munkafüzettel.

Megtanulod,
hogyan
legyél férfias

A férfiasság nem az ágyban kezdődik, ellenben ott végződik. Ahhoz, hogy Igazi Férfi legyél, akit kívánnak a nők, nemcsak a péniszedet kell megtanulnod irányítani, hanem a gondolkodásodat és viselkedésedet is. 

Motivállak, ösztönnözlek és fogom a kezed

Régen a férfiak könnyebben teljesítettek kihívásokat. Ma már kevesen tudják fegyelmezni magukat, egy könyvet se tudnak elolvasni. Ezért kapod az anyagot adagonként.

Már több mint 800 elégedett ügyfél.

Megismered a nők gondolkodását a férfiakról

Azt hiszed, ismered a nőket? Tudod őket kezelni? A nők nem őszinték. Tudd meg egy nőtől a keserű, kijózanító igazságot. Elég bátor vagy hozzá?
Lehet, hogy már korábban is gyanítottad- vagy ellenkezőleg.

Ha elakadtál, segítek a technikai dolgokban is

Napi szinten érezni fogod a támogatást.
Két zárt csoport tagja leszel, ahol kérdezhetsz és lesz lehetőség konzultációra velem.

Tartós merevedést érsz el anélkül, hogy pénzt vagy időt pazarolnál


Csak egyszer kell végigcsinálnod a PoP© programot és egy életre elkísér. Ezzel éveket spórolsz meg, amiket különböző segítőkkel: szexológus, szexuálterapeuta, urológus, pszichológus, pszichiáter, természetgyógyász stb. töltenél.

Milliókat spórolsz a szakembereken (főleg a hozzá-nem-értőkön), a kapszulákon, az injekción, a műtéten, a magánklinikákon.
 

Megúszod a fájdalmat, a szív szakadását, amit az impotenciád miatti szakítás, válás okozna.

Némi ízelítő a Potencia Programból

89 tabu, amelyek bármelyike merevedési zavart okozhat

Gondoltad volna, hogy szexuális életedet közel 90 tabu mérgezi? Már azzal, hogy beazonosítod őket, hatalmas tehertől szabadulsz meg. Csak ez az írás önmagában felszabadító hatással lesz rád.

Értéke:
20.000 Ft

Hogyan tudod a nőt az ujjad köré csavarni?

A nők nem mondják el őszintén a férfinak, hogy mi az az egyetlen dolog, ami alapján tartósan és hűségesen ragaszkodnak egy férfihoz. Mi az, amit ha megadsz egy nőnek, cserébe kezes bárány lesz és a tenyeredből fog enni.
 

Meg fogsz lepődni! Olyan igazságot tudsz meg, amit még soha nem mondtak ki, nem írtak le! Akkor is be tudod fűzni a csajokat, ha szegény, kövér vagy csúnya vagy. Vigyázz! Ne oszd meg ezt az információt a többi pasival! Ugyanis ha megfogadod, ki fogsz tűnni az egyenpasi-tömegből. Kimagasló leszel a húspiacon még idős korodban is.

Értéke:
49 900 Ft

A megbocsátás is okozhat impotenciát

Sose gondolnád, mennyi minden okozhat merevedési zavart. Pl. a megbocsátás. Gondoltad volna? Egy kliensemmel megtörtént. Hallgasd meg történetét (hanganyag)

Értéke: 10.000 Ft

Különleges ajándék

1# Bónusz a rendelésedhez
35+27 PÉNISZIZGATÓ FORTÉLY

Merevedési zavarodat okozhatja az unalom. Mindig ugyanúgy nyúlnak a hímvessződhöz és már nem élvezed. Vigyél változatosságot a kézimunkába, legyen az önkielégítés vagy partner általi ingerlés. Lesd el mások trükkjeit. Add a könyvet a nőd kezébe, és figyeld, mit vet be este.

A kiadványban talász bónuszképp még 27 pumakényeztető tippet, amivel a nődnek kedveskedhetsz. Intsetek búcsút a szex akadályainak, a hüvelyszárazságnak, üldözzétek el a hüvelygombát és hüvelyfolyást a házból! A kiadvány ára 7.000 Ft, most ingyen hozzájutsz!

2# Bónusz a rendelésedhez
MUNKAFÜZET, hogy könnyebben gyakorlatba ültethesd a tanultakat

ANONIM CSOPORT, ahol olvashatod mások küzdelmeit, visszajelzéseit:

https://legyenjobbaszex.hu/topic/pop-potencia-program-elofizetoknek/

 

3# Bónusz a rendelésedhez
Így kezeld a pornófüggőséget - útmutató szenvedélybetegeknek, párjaiknak és kamasz gyermekek szüleinek - e-könyv

+ A Potencia Program írott anyagainak nagy részét videó- és hangfájlban is megkapod.

Már több mint 800 elégedett ügyfél

 

Tartós, kőkemény merevedésed lesz

Igazi Férfi lesz belőled

Válogathatsz a nők között

Felszabadultan fogsz szexelni

Mélyebb örömhöz, gyönyörérzethez jutsz

Szexuális és érzelmi intelligenciád nő

 

Összesen: 1.318.000 Ft értékben

Ár: ennek töredéke, mindössze 299.000,-Ft

 

Siess!
Ne késlekedj! Ne várd meg a szakítást, a felszavazást. Szingliként pedig csajozz be végre, lépj ki az agglegény létből.

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

30

30 napos garancia

Én minden megtettem annak érdekében, hogy rendbe jöjjön a potenciád. Neked is bele kell adnod apait-anyait. Ha 30 napon belül az anyagokban előírt házi feladatok elvégzése és gyakorlása ellenére se javulna a merevedési zavarod, visszafizetem a pénzed. Mert annyira hiszek benne, hogy a PoP megoldja a problémád.

 

Hozd meg a döntést, az ajánlatom nem él örökké...

Már több ezer férfinak van kökemény erekciója. 
Ez az online program nem lesz mindig elérhető.

Ha nem hozod rendbe a merevedési zavarodat, véglegesen impotenssé válhatsz. Teljesen meg fog változni az életed rossz irányba. El fog hagyni a kedvesed, nem tudsz szert tenni új nőre, magányos leszel. Már önkielégítéskor se fog rendesen felállni a farkad. Önbizalmad elpárolog, frusztrált és kielégítetlen maradsz. Kudarcosnak éled meg mindennapjaidat, bánatodban elkezdesz inni vagy valami mástól függeni.

A stabil potencia kizárólag a te érdeked. Az én életemben nem okoz változást az, hogy Te vásárolsz vagy sem. Majd vesz valaki más.

Köszönöm, hogy itt voltál!
További szép napot!

Legyen jobb a szex!

- Somorjai Martina -

MINDENT MEGKAPSZ

amikor úgy döntesz, hogy elfogadod ezt a különleges, forradalmi ajánlatot

A PoP Potencia Program© kiváltja a következőket:

 

Szexuálterápia– 12 óra: Nálam 63.000 Ft-ba kerül 1 óra
- 756.000 Ft értékben

Torna - tantra edzőnél 5 óra
- 100.000 Ft értékben

Élelmiszer bevásárlólista -  életmódtanácsadónál 5 óra
- 100.000 Ft értékben

Torna – edzőnél 2 óra 
- 10.000 Ft értékben

Esettanulmányok
27.000 Ft értékben

PoP© VIP Klub Fórum, ahol a többiekkel megoszthatod tapasztalataidat

https://legyenjobbaszex.hu/topic/pop-potencia-program-elofizetoknek/
- 100.000 Ft értékben

Munkafüzet 
37.000 Ft értékben

Trauma feldolgozó öngyógyító módszerek
50.000 Ft értékben

Agyregeneráló gyakorlatok – természetgyógyásznál 10 óra 
150.000 Ft értékben

Tévhitek kiigazítása 
értéke: felbecsülhetetlen!

Teljes értéke:
1 318 000 Ft

De ezt az egészet mind megkapod ezen ár töredékéért.

Vásárlás menete

1

 

Kattintasz bármelyik
gombra

Ezzel elindítod az időpontfoglalás ill. vásárlás folyamatát, amit bármikor megszakíthatsz, ha meggondolod magad.

2

 

Megadod az
adataidat

A kattintás után eljutsz egy rendelési oldalra, ahol meg tudod adni a számlázási adataidat. AAM, áfamentes számlát küldök neked.

3

A CIB Bank oldalán
fizetsz

Csak bankkártyával tudsz foglalni, de hozzám semmilyen bankkártya adat nem kerül.

A fizetésed teljesen biztonságos és a PoP-ra 30 napig garanciát adok.

 

 

Ezért szeretik az ügyfeleim

“Látom a munkád kvintesszenciáját, amit érhet ugyan kritika, ahogy bárkit az életben, de hiszem, hogy ami régen Carl Gustav Jung-t jelentett, az a jövőben akár Somorjai Martinában testesülhet meg. A PoP tesztelése után 2 héttel újra olyan lett a merevedésem,  mint két hereműtétem előtt, azaz visszanyertem 10 évvel ezelőtti keménységemet!" R., a PoP© egyik tesztelője, további visszajelzéseit megrendelés után olvashatod az anyagban.

"A gyakorlatokat nem mindig csináltam, bevallom, hétvégi elfoglaltságaim miatt. Sokszor csak elolvastam az anyagokat, az elméletet.  Nagyon tetszett a pénisz helyes szeretete rész. Pár lecke nagyon kiakasztott a nőkkel kapcsolatban, de ezeket valahol sejtettem. Ez a tudás már önmagában felszabadított a teljesítményszorongás alól. Kösz, jól vagyok." Sz., a PoP© egyik tesztelője, további visszajelzéseit megrendelés után olvashatod az anyagban.

"A merevedési zavarom 9 nap alatt rendbejött." Tiburon2020 felhasználó nevű vásárlóm nyilvános visszajelzése, melyet magad is elolvashatsz a többi véleménnyel együtt: 

https://legyenjobbaszex.hu/topic/pop-potencia-program-elofizetoknek/

Gyakran ismételt kérdések

Biztos, hogy mindenkinek beválik? 

Az életben csak egy dolog biztos. Én beletettem az anyagba a szakértelmem, tapasztalatom, neked bele kell tenned a szorgalmat és kitartást. Mindent meg kell tenned, hogy működjön. Ha már belevágsz a kihívásba, hidd el, a döntésed és a többiekkel való kommunikáció motiválni fog arra, hogy komolyan vedd és lelkiismeretesen végigcsináld.

Mi van, ha nem használ?

Ez egy komplex program, amelynek egyes elemeit már sikeresen alkalmaztam egyéni szexuálterápiás üléseim során Döntő hányadára az itt leírtaknak nem volt szükség. A Potencia Program© útmutatásainak felétől is rendbe jöttek a klienseim, merevedésük stabilizálódott, potenciájuk megnőtt. Pedig akkoriban nyilvánvalóan kevesebb tudással rendelkeztem, hisz a tudásom, tapasztalatom az évek számával arányosan nő. Ha nekik ilyen kevéstől is sikerült, miért ne sikerülhetne neked is, aki sokkal több információhoz jutsz?

Vajon ez nekem való? 

Ha neked most nincs gondod az erekcióddal, akkor is érdemes megvenni, hisz megöregedhetsz, meghízhatsz, megbetegedhetsz, szexuálisan nem kielégítő párkapcsolatba keveredhetsz, vagy bármi más miatt csökkenhet a potenciád - de a program segít, hogy újra formába lendülj. Ha pedig tapasztaltad már, hogy férfiasságod nem megbízható, akkor főleg itt az ideje annak, hogy átvedd felette a hatalmat.  Egy program, ami minden férfi polcán ott kellene legyen.

Nekem a tabletta sem segített...

Nem meglepő. Tudod, hányszor hallom ezt szexuálterapeuta munkám során? Azért nem segít, mert a potencia kérdése rendkívül összetett és bonyolult. Hogy lehetne krémmel, tablettával megoldani? Ehhez neked is erőfeszítést kell tenned. De nem megéri?

Nekem ez túl drága :(

Nem drágább, mintha potencianövelőkre költenél: 1 tabletta 2500 Ft. Ha heti 2x szeretnél közösülni, az havi 20.000 Ft. Ha potencianövelők helyett örömlányoknál keresed a megoldást, mert tévesen azt hiszed, már csak ott működik a szerszám, az óránként 25.000 Ft. Ha szexmasszázsra, lingam masszázsra jársz, az óránként 20.000 Ft. Ráadásul ezek mind csak a tünetet kezelik, az okát nem és nem nyújtanak megoldást a jövőre nézve.
Sőt, rengeteg káros következménnyel járnak:
egészségkárosodás, válás, szakítás, önbecsülés csökkenése, magabiztosság elvesztése, gyógyszerfüggőség. A PoP Potencia Program© azonban nem átmenetileg kezel, hanem hosszú távú megoldást kínál, és jó hatással lesz az egészségedre, stabilizálja a párkapcsolatod, vagy segít újat kialakítani, növeli az önbizalmad és határozottabbá tesz. Ezzel a lehetőséggel most élhetsz, ha akarsz.

Túl sok munka van vele, nem tudom hogy belefér-e a mindennapjaimba.

Az elején nem olyan sok, aztán észrevétlenül rákapsz az ízére. Csak meg kell változtatnod pár szokásodat. Ha elhagyod az impotenciához vezető káros szokásokat, máris lesz energiád a jó szokásokra. És tudod, mi benne a legjobb? Fogom a kezed, lépésről-lépésre vezetlek az úton. Neked nem kell gondolkodnod semmin, csak végrehajtani a feladatokat. Én leveszem a válladról a gondolkodás terhét – kivéve a lelki résznél, ahol bizony pörögni fog az agyad... és a szíved...

Nem ismerem a munkásságod, miért bízzak benned?

Elképzelhető, hogy soha nem hallottál rólam. Pályám eleje-közepén felajánlotta egy népszerű magazin főszerkesztője, hogy sztárt csinál belőlem. Visszautasítottam. Én nem vágyom hírnévre. Nekem többet ér a szabadság és a nyugalom, semmint hogy a hírnév miatt ne legyen egy nyugodt percem. A szabadság megfizethetetlen. Ezért is van, hogy bár rengeteg eredményt elértem, és sok a pozitív visszajelzésem, 1-2 éves késéssel posztolok róluk - vagy soha. A munkásságom értékéről leginkább úgy tudnál meggyőződni, ha eljönnél hozzám és megfigyelnéd, milyen elképesztően gyorsan rájövök a problémád gyökérokára, oldom fel és adom meg az útmutatást a jövőre nézve. Összefüggéseket látok meg hihetetlen gyorsan, sokszor már első alkalommal. Azonnal a bőrödbe bújok és azéba is, akivel bajod van. Így átérzem, ki vagy, mi vagy, mi a gondod. Elrontott eseteket hozok rendbe, olyanoknak tudok segíteni, akik előtte már 3 pszichológusnál, szexuálpszichológusnál jártak eredménytelenül. Erről több visszajelzést is olvashatsz:

 

https://legyenjobbaszex.hu/topic/pszihologus-miert-nem-tudja-avagy-pszichologus-felrekezelt/

https://legyenjobbaszex.hu/topic/adj-eselyt-magadnak/

Ha nem tudnám teljesen biztosan, mennyit fog nyújtani neked ez a program, nem áldoztam volna rá rengeteg időt és energiát.

Egyszer egy felvételi interjún azt kértem, hogy olyan pozíciót adjanak, amelyben kifejezetten nehéz feladatokat kell megoldani. Az interjúztatók majdnem leestek a székről meglepetésükben. Valószínűleg még nem hallottak ilyet azelőtt. Élvezem a szellemi kihívásokat. Ezért is dolgozom gyorsan és hatékonyan. Minél hamarabb meg akarok oldani problémákat, hogy utána oldhassam a következőt. Ezenkívül van bennem egy nagyon mélyről jövő segítőkészség, ami akkor mutatkozik meg, amikor jobb sorsra érdemes embertársaim szenvedését érzem. Régen meg akartam váltani a világot - ma már csak azoknak szeretnék segíteni, akik megérdemlik.
Te megérdemled?

Nem hiszem, hogy lesz rá elég időm

Fokozatosan van felépítve a program, hogy egyre több időt tudj rászánni. Az elején ráhangolódsz, tanulsz, egy-két kisebb változtatást eszközölsz a napirendben. Aztán látni fogod az első eredményeket és magadtól fogsz annyira belelkesülni, hogy Te magad akarsz egyre többet foglalkozni a Potencia Program©-mal.

Túl hosszú a 30 nap, időigényesnek tűnik

Mert a potencia sokkal összetettebb probléma, mint gondolnád. Nekem, szakértőnek elhiheted! Ha felszínes és átmeneti megoldást keresel, nem neked való. Ha tartós változásra vágysz, ez a 30 napos kihívás a megoldás neked + jellemedet is erősíti, akaraterődet edzi.

Mi a garancia arra, hogy nekem is működni fog?

Az Életben semmire sincs garancia. Ennek ellenére én adok garanciát. Ha lelkiismeretesen megcsinálsz mindent, amit tanácsolok és ennek ellenére semmit sem javulsz, visszafizetem a Potencia Program© árát 30 napon belül. 

 

Ez a garancia értelemszerűen akkor érvényes, ha mindent felhasználtál a PoP-ból, ha igénybe vetted az egyszeri online konzultációt is. Ahhoz, hogy leellenőrizhessem, lelkiismeretesen végigcsináltad -e a 30 napot, be fogom kérni a munkafüzeteket és elemezni fogom őket. Visszafizetés esetén az elemzés + konzultáció munkadíját levonom.

Túl sok mindennel jár

Jól látod, ez egy összetett és sokrétű probléma, ahogy a merevedési zavar is az. Látsz itt mindenfélét: tornát, étkezési javaslatot, meditációt, szexuális intelligencia emelést stb. Neked talán csak egyetlen dolog kell belőle, azt úgyis ki kell tapasztalnod és a hálanaplóba beleírnod.

 

Valamire nem válaszoltam volna? Ha nagyon ráérsz, olvass írásaimból, nézd meg a videóimat, hallgasd meg a Podcast hanganyagomat:

https://legyenjobbaszex.hu/pop-potencia-program-a-tartos-merevedesert/

https://www.youtube.com/watch?v=lVlXbd3N1a0

https://www.youtube.com/watch?v=1U0xN9My97M

https://www.youtube.com/watch?v=uoqBwGqmWuQ&t=181s

https://www.youtube.com/watch?v=yB_23VX68NU

https://anchor.fm/martina-somorjai/episodes/Korai-magmls–ahogy-mg-soha-nem-hallottl-rla—a-nk-hibja-e1h1tki

https://legyenjobbaszex.hu/korai-magomles-a-legalattomosabb-szexualis-zavar-ii/

 

 

Már több mint 800 elégedett ügyfél